طرح آموزش ارتقای سلامت 8 محصول در کشور برگزار می‌شود
1396/07/17
با همکاری مشترک سازمان حفظ نباتات و معاونت ترویج وآموزش سازمان تحقیقات و موسسه گیاهپزشکی طرح آموزش ارتقاء سلامت 8 محصول در کشور برگزار خواهد شد.
به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی وزارت جهاد کشاورزی به نقل از روابط عمومی سازمان حفظ نباتات، در جلسه ای که روز گذشته با حضور دکتر باغستانی ریاست سازمان حفظ نباتات و دکتر خاوازی معاون ترویج سازمان تحقیقات و همچنین مدیران و کارشناسان موسسه تحقیقات گیاهپزشکی و سازمان نظام مهندسی کشاورزی برگزار شد، طرح آموزش تعداد 5 هزار نفر از کارشناسان استانی مرتبط با تولید هشت محصول (خیار گلخانه‌ای، خیار مزرعه‌ای، گوجه‌فرنگی گلخانه‌ای، گوجه‌فرنگی مزرعه‌ای، سیب‌زمینی، پیاز، سیب درختی و پرتقال) توسط مهندس عصار تشریح وارائه شد.
در این جلسه مقرر شد معاونت ترویج و آموزش کشاورزی سازمان تحقیقات محوریت کمیته آموزش را عهده دار باشد. همچنین با همکاری کمیته آموزش حداکثر ظرف دو هفته آینده طرح جامع برگزاری دوره‌های آموزشی به تفکیک استان‌های مرتبط با هر محصول ارائه و پس از تایید نهایی اجرایی شود.
تعداد مشاهده خبر210 بار
تصاویر مرتبط


مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0)

ارسال نظرات
نام
 
آدرس پست الکترونیکی شما
   
شماره تلفن
توضیحات
 
تغییر کد امنیتی
کد امنیت
 
کلیه حقوق این سایت متعلق به وزارت جهاد کشاورزی می باشد
Powered by DorsaPortal