حمایت از صنایع غذایی از اولویت‌های کشور است
1398/01/28

مدیرعامل سازمان مرکزی تعاون روستایی ایران گفت:‌ حمایت از صنایع غذایی، به عنوان حلقه بسیار حیاتی در زنجیره تأمین و تولید محصولات کشاورزی و مسئله سلامت و امنیت غذا جزو اولویت‌های مهم کشور به حساب می‌آید.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی وزارت جهاد کشاورزی به نقل از روابط عمومی سازمان تعاون روستایی، دکتر حسین شیرزاد در بازدید از هلدینگ صنایع غذایی شرکت صنایع غذایی «نامی نو» و در دیدار و گفتگو با مدیران این شرکت، با بیان این که چشم‌انداز صنعت غذا در ترویج و توسعه کشاورزی قراردادی است،‌ اظهار داشت: با راهکارهای جدید و فعالیت‌های موثر در حوزه صنایع غذایی باید در جهت انکشاف و ورود به بازارهای جدید منطقه‌ای گام‌های جدی برداشت که این مهم با توجه به حضور پرقدرت برخی کشورهای منطقه، نیازمند سرمایه‌گذاری و انجام هزینه‌های مربوطه خواهد بود.

وی در خصوص نقش حمایتی دولت نسبت به فعالان بخش خصوصی در حوزه صنایع غذایی اذعان داشت: معمولا دولت‌ها با استفاده از ابزار دیپلماسی خارجی در عرصه برندسازی و حضور مؤثر شرکت‌ها در اکسپوهای فصلی و همچنین اجاره غرفه‌های ارزان‌قیمت به منظور معرفی هرچه گسترده‌تر فعالان ملی در کشورها و بازارهای هدف، مساعدت راهبردی به عمل می‌آورند که این موضوع لزوما" باید در تعامل میان دولت با سازمان‌های خصوصی فعال در عرصه غذای کشور ما نیز باز تعریف شود.

مدیرعامل سازمان مرکزی تعاون روستایی با تأکید بر لزوم افزایش سطح پایداری و تاب‌آوری فعالان بخش تولید غذای کشور در شرایط اقتصاد مقاومتی تصریح کرد: ‌باید در زمینه پوشش ریسک‌های متعدد این صنعت که دربردارنده امنیت و سلامت غذای جامعه است مساعدت لازم و همه جانبه صورت پذیرد تا توازن منطقی میان پرتفوی ریسک و قیمت‌های بازار برقرار گردد.

وی با اشاره به توفیقات قابل توجه «نامی نو» در خصوص برندینگ و پایداری در بازار اظهار داشت: سربلندی سازمان‌ها و شرکت‌های حوزه صنعت غذا در بحران‌های اقتصادی، نیازمند مدیریت صحیح ریسک و تأمین بهنگام مالی است که این شرکت‌ توانسته است با استفاده از ظرفیت‌های مالی سهامداران خود، بخشی از ریسک‌های موجود را از طریق آورده سهامداری اعضا پوشش دهد و از این راه موجبات کاهش ضریب ریسک و گسترش دامنه فعالیتهای بازاری را با کمترین هزینه فراهم آورد.

شیرزاد با تشریح نقش بنیادین تحقیق و توسعه در پویایی صنعت غذا تصریح کرد: طرح‌های پژوهش و توسعه به موازات تغییرات روزافزون بازار نیازمند تحول و نوآوری بوده و بدیهی است بخشی از هزینه‌های این امر می‌بایست توسط مشارکت و تعامل بخش خصوصی و دولت از طریق تأمین تسهیلات کم بهره و طولانی مدت بانکی تأمین گردد.

وی خاطرنشان کرد: تأثیرگذاری در حوزه‌های بسته‌بندی، طعم و مزه، بازارسازی و دیگر الزامات مارکتینگ از جمله جلب انتخاب و شعور مصرف کننده، ضمن حفظ حاشیه سود مناسب و قیمت تمام شده عادلانه برای تولید کننده از نتایج طرح‌های موفق تحقیق و توسعه محسوب می‌شوند.

مدیرعامل سازمان مرکزی تعاون روستایی با تأکید بر لزوم قرابت نظام‌مند میان کارخانجات صنعت غذا و شبکه تولیدکنندگان بخش کشاورزی تصریح کرد: حضور اتحادیه‌ها و تشکل‌های بخش کشاورزی در نقش تأمین کننده‌ی به هنگام مواد اولیه با قیمت منصفانه برای کارخانجات صنایع غذایی در قالب کشاورزی_قراردادی، متضمن پایداری تولید و ثبات حلقه‌های اصلی زنجیره تأمین محصولات غذایی خواهد بود.

وی پیشنهاد کرد: فدراسیون صنایع غذایی ضمن تنظیم و مبادله پروتکل‌های اجرایی با اتحادیه‌های مرکزی، محصولی و تخصصی تحت پوشش سازمان تعاون روستایی، راهکارهای عملیاتی جدیدی را در حوزه کشاورزی قراردادی برای کارخانه‌های صنایع غذایی اتخاذ کند و سازمان مرکزی تعاون روستایی ایران نیز با هدف نیل به پایداری تولید غذا و تعدیل بهای منصفانه در سبد غذایی مردم حمایت کامل خود را جهت ورود صنایع و کارخانه‌های غذایی به زنجیره تولید ازطریق فراهم آوری سازوکار اجرایی کشاورزی قراردادی به کار خواهد بست.

شیرزاد در پایان اظهار امیدواری کرد که فعالیت‌های فدراسیون صنایع غذایی بتواند با بهره‌گیری از کنش‌های مؤثر سندیکایی در قالب اتحادیه‌ها و تشکل‌های مرتبط در حوزه صنایع غذایی و انجام اقدامات برنامه‌ریزی شده با کمک سازمان تعاون روستایی به تاب‌آوری لازم و جایگاه شایسته و بالندگی مطلوب خود نزدیک شود.

تعداد مشاهده خبر6 بار
تصاویر مرتبط


مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0)

ارسال نظرات
نام
 
آدرس پست الکترونیکی شما
   
شماره تلفن
توضیحات
 
تغییر کد امنیتی
کد امنیت
 
کلیه حقوق این سایت متعلق به وزارت جهاد کشاورزی می باشد
Powered by DorsaPortal